ENART & ANEL beauty blog 14 / Oblekica, šminkica i noktići

Uvijek si postavljamo ista pitanja. Ravna ili kovrčava kosa?Što se tiče današnjih trendova, oni su definitivno na strani kovrča. Svi sa ravnom i opuštenom kosom prigrlili smo trenutnu modu. Oni sa prirodno kovrčavom kosom i dalje strogo ravnaju i uživaju u urednosti i sjaju ispeglane kose.

 

1

 

Iako se nose sve vrste i podvrste kovrča, ipak su najtraženiji valovi. Rade se na svim dužinama i gustoćama kose. Ja više volim kovrče koje vraćaju u 80-te, ali valovi su stali na tron nosivosti i ne prepuštaju svoje mjesto nikome.

 

2

 

Ako ipak ne znate trebaju li vašu kosu krasiti valovi ili stroge zapeglane linije, tu je uvijek razigrana pletenica s kojom nikada ne možete pogriješiti.

 

3

 

Danas, kad se navikneš na neki super proizvod, izbace ga iz prodaje. Ena već dugo godina radi sa “ANNY” trajnim lakom. Promjena ambalaže, “3u1″…i takve fore, kojima nas zašprehavaju trgovci, dovode nas do problema uvjeravajući nas da je novi proizvod ili ambalaža bolja nego stara. Kupile smo “ANNY” gel u toj famoznoj, novoj ambalaži i skužile da to više nije to. Tri koraka koja smo imali u staroj kolekciji sastavili su u jedan. Zovemo Njemačku gdje ga proizvode i shvatimo da savršeni trajni lakovi sa kojima su naše klijentice oduševljene, više ne postoje.

Dobili smo na testiranje Essence kolekciju trajnih lakova.

4

Volim Essence proizvode. Kvalitetni su, bez obzira na dostupnost cijene, a većina ih voli. Kod ove kolekcije skužile smo da, uz boju, možemo koristiti bilo koji Essence Gel lak. Super su mi njihove nijanse, a i lakovi mi dugo traju na noktima, obzirom da su moje frizerske ruke uvijek u vodi.

Eni smo nakon manikure nanijeli samo sjaj koji smo zapekli u lampi. Nokti izgledaju jako lijepo, a i dobili su dozu čvrstoće da se ne listaju i ne pucaju.

5

 

Na moje turbo kratke nokte, stavili smo tanki sloj baze koja se peče u lampi, a na nju nježno rozi gel lak. Na završnom sloju je “gloss” koji se također peče u lampi! Oduševljena sam rezulatom. Tanki slojevi noktima daju prirodnost, a imaju neodoljiv sjaj gela. Nokti su mi napravljeni prije 6 dana, a i dalje su prekrasni kao da sam ih radila danas.

 

6

 

Ovaj tjedan bile smo u istraživanju novih proizvoda. Jedan od njih je “Kylie” olovka i mat ruž.

 

7

 

Stvaraju idealan spoj i zajedničkim snagama naglašavaju usne. Inače, kod mat ruževa je jedina mana što se većina njih na usnama osuši. Prednosti „Kylie“ lipstick-a je ta što je “turbo” postojan. Nakon što ga nanesete na usne, nećete ni primjetiti da ga imate. Nije ljepljiv i ne trusi, se a postojanost je zagarantirana. Jednostavno rečeno, savršen je!

 

8

 

Matea, naša dugogodišnja klijentica ide na vjenčanje, no prije toga dolazi kod nas na uređivanje. Iako ima turbo tretiranu kosu, uz naše ruke i vrhunske preparate može zasjati u punom sjaju. Ovako to izgleda prije nego krenemo sa tretmanom.

 

9

 

Nakon hranjivih kupki koje smo koristili kod pranja kose, izravnali smo ju pa napravili valove na figaro. 

10

 

Nepočešljane loknice hladile su se tokom šminkanja. 

Matea nema problematično lice pa nije bilo potrebno stavljati previše pudera. Dovoljno je bilo nanijeti korektor, tek toliko da se ujednači ten. Naglasak je bio na očima, naravno. Mateine izražene crte lica olakšale su Eni posao. Tamne, sivo/crne nijanse na očima, a mat ruž na usnama. Olovka za usne u kombinaciji sa Chanel „140 amoreux“ lipstickom. Rumenilo, ilamasqua cream blush.

Nakon Eninog šminkanja razvukli smo pramen po pramen i razbarušili valove. 

11

Spremam se jedno jutro za posao i promatram asortiman svojih cipela. Ima tu svakakvih boja i nijansi. U mnoštvu oblika i šarenila, primjetih da u mom ormaru nema klasičnih crnih čizama. Prošle godine zabrijala sam na šarenilo i nije mi palo na pamet kupiti crne cipele. Brže, bolje odlazim u shoping. Ako svaka žena mora imati u ormaru jednu malu crnu haljinicu, ista stvar je i sa cipelama!

12

Jednostavne crne čizmice sa malim detaljima na peti. Super opcija za moju novu kožnu jaknu.

13

Odlazim na otvorenje jednog novog lokala na Savi. “Tempera bar” , koji je otvorio moj dragi prijatelj, ostavio me bez daha. Mali, slatki prostor uređen pod vodstvom dizajnerske ruke. 

14

Šarenilo i igra s rasvjetom super su se uklopile u koncept lokala. Dobili smo još jedno mjesto u gradu gdje možete popiti opuštajuću kavu ili uz “čašicu” razgovora.

15

16

I na samom kraju tjedna, odlučila sam se počastiti u svom omiljenom “Paulaner Grill” Baru. Zdravi Oktoberfest burger… pa ‘ko mu može odolit.

17

Oduševit ćete se novitetom. Napravljen je od pomno biranog mljevenog meseka, a umotan je u crno “ugljen pecivo”. Navodno je dodatak male količine ugljena jako dobar za zdravlje. Pojedeš burger, a još k tome nešto korisno i zdravo. 

18

Budite i vi zdravi i veseli!

…do sljedećeg tjedna !

Pusa
Ana

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CroatiaUSA