Anel & EnartStudio / Volite li valove?

U svojih 15 godina staža imala sam prilike upoznati razne tehnike modeliranja kose. U trenucima upisa u srednju školu odmakli smo se od kovrčave i razbarušene kose, ušli smo u vladavinu pegle. Strogo ravna kosa bez volumena postala je pravi hit. Kako je vrijeme odmicalo postepeno su se vraćale kovrće. Danas su nas očarali valovi.

 

1

 

Valovi su tehnika koja se izvodi četkom. Prirodan izgled i ležernost frizure u prvom je planu. Kosu vrtimo oko četke i nastaju rolice koje ostavljamo da se hlade. Nakon što se kosa ohladila oprezno ju češljamo širokim zupcima češlja ili ju provlačimo kroz prse. Iako frizura izgleda lepršavo i nježno samo izvođenje frizure četkom frizuru čini čvrstom i dugotrajnom.

 

2

 

3

 

4

 

Naša Ana ima under-cut, detalj koji je uvijek dobro došao na svaku frizuru. Lijepo lice voli kada je otkriveno i pokazano kao što je primjer i kod naše mlade glumice. Valovi u kosi rade se na svim dužinama kose. Neki vole strogo počešljane valove, većina ipak voli opuštenu frizuru koja super pristaje postepeno ošišanim kosama. Taj kraći gornji sloj kose nježno će se stopit u dužinu, time dobivamo gustoću i volumen profila.

 

5

 

Uvijek volim naglasiti da svaka frizura voli biti usklađena sa make up-om koji će ju osvježiti ili dodatno naglasiti. Profesionalna ruka vizažiste svojim pokretima kistom promjeniti će sliku i najljepše frizure, učiniti će ju potpunom.

 

6

 

Pretvorite svoju kosu u valove, naglasite lice nekim ludim ružem i spremni ste za Božićni party 🙂

Kisss…

Ana

CroatiaUSA