ENART & ANEL beauty blog 20 / INSTANT REFRESHING Make-up

Svi smo se našli u situacijama kada trebamo zablistati  a vremena je malo za odlazak na tretmane uljepšavanja. Užurbani tempo života nas žena doveo nas je do nove tehnike šminkanja. INSTANT REFRESHING ostavit će vas bez daha. To je tehnika naše Ene Čavlović koja je sa dugim iskustvom u make up svijetu odlučila pomoći ženama u nedostatku vremena za uljepšavanje. Za INSTANT REFRESHING tehniku potrebno je iskustvo i poznavanje svih tehnika šminkanja. Individualan pristup naglašavanja prirodne ljepote i prikrivanje eventualnih nedostataka na licu.

 

image1

 

Prednost INSTANT REFRESHING make up-a je što se može primjeniti na već postojeći make up.

 

image2

 

Poanta ove tehnike je osvježiti izgled u što kraćem roku. Dnevna šminka, s minimalnim naglaskom na određeni dio lica, jednako je važna kao i uređenje kose. Nakon dugogodišnjeg iskustva šminkanja klijentica za razne prigode, stvorila se ideja. U konačnici, rezultiralo je velikom potražnjom, upravo iz jednog razloga….nedostatak slobodnog vremena, ističe Ena.

 

image3

 

 

image4

 

Svaka od nas, na svojem licu ima određeni favorit koji želi naglasiti. Kod nekoga su to obrve, usne, oči ili konturiranje već prekrasnog tena. INSTANT REFRESHING metodom šminkanja uz zajednički dogovor istaknuti ćemo vaš najveći adut i dati vam prirodan i zanosan izgled.

 

image5

 

image6

 

image7

 

image8

 

Uz brigu o svojoj kosi uključite i brigu o vašem licu. INSTANT REFRESHING je tehnika uljepšavanja vašeg lica u samo nekoliko pokreta. Vremenski, može si ga priuštiti svaka žena…i pazite, STVARA OVISNOST 🙂

Pusa…

Ana 

CroatiaUSA