ENART & ANEL beauty blog 18 / Otvaranje Express Studija

Bliži nam se vrijeme darivanja. Nama ne treba Božićno raspoloženje da razveselimo i darujemo naše drage dame. Na nagradnoj igri pobijedila je gospođa Jasminka. 

 

Otvaranje express studija1

Jasminka je unijela nježnost i skromnost u prostor salona. Bile smo jako sretne da je baš ona osvojila nagradu. Jako se veselila novom izgledu što nas je oduševilo. Sretne smo kad vidimo da se netko želi upustiti baš u naše ruke. Nakon što smo nahranili njezinu kosu “Inebrya” preparatima za njegu, krenula je na šminkanje kod Ene. Prvo je uredila njezine obrve, pa krenula sa šminkom.

2

Nakon Enine stručne ruke i INSTANT šminke, krenula sam sa šišanjem. Jasminka je imala samo jednu želju, da ima frizuru sa kojom neće imati puno posla kod kuće, a opet da joj dobro stoji i naravno, da je u trendu. Mislim, ima li bolje frizure od bob-a??? Kako i sama obožavam taj ravni rez, krenula sam sa šišanjem.

3

4

Ja znam da je bob tehnika koju ću uklopiti uz svaki oblik lica, ne znam da li to zna i moja klijentica. Režem kosu, a teški i mokri pramenovi padaju po podu. Ispalo je savršeno. Ravan, simetričan bob sa strogim šiškama. Jednostavno, a posebno.

5

Sreća je zavladala salonom! Gospođa Jasminka ne skida osmijeh sa lica i jedva čeka da se svima pokaže u svom novom izdanju.

6

Kada smo već kod velikih promjena, moram naglasiti da je tu naša draga Matea. Već danima skida slike sa neta i razmišlja o promjenama. Svega je bilo po tim slikama, boja ko u nijanseru, a dužina kose od ekstenzija pa do polu obrijane glave. Suzili smo krug i donijeli odluku.

7

Desna strana kose ide pod mašinicu, iako ju je do sad puštala, naravno 🙂
Kaj se tiče boje, odlučili smo se za crvenu ili ljubičastu. Odluku je prepustila Izi i meni.

8

Meni je osobno svejedno koja je nijansa. Bitno mi je da je boja jaka i drugačija od ove postojeće. Miksamo tamno ljubičastu sa svjetlijim vrhovima. Iskoristile smo svijetle pramiće za jaku i svijetlu, ljubičastu nijansu.

9

10

11

Velike kovrče i svijetla put. Ako vas zanima ta tema, čitajte nas u novom “Budi In”u. Ena vam daje savjete za „Snjeguljica“ make-up, dok ja savjetujem kako napraviti velike kovrče, ukoliko baš ne stignete kod svog frizera po novu kovrčavu frizuru.

12

13

Veselimo se novom salonu i svakom detalju koji je gotov. Stigla nam je knjigica i letkići. Jedva čekamo zapisivanje narudžba i promociju salona 🙂

14

Ravno iz Italije stigao nam je i materijal. Naravno, nastavljamo sa “Inebryom”, talijanskim brendom koji me svakoga dana oduševljava sve više i više.

15

Pro-volumen tretman koji će vašu kosu učiniti bujnom i neodoljivom. Potreban je svakoj tankoj i bez životnoj kosi.

16

Keratinska kupka, savršenstvo bez mane. Svaki preparat prava je keratinska bomba za sve suhe i tretirane kose. Dubinski hidratizirajući tretman, a njegova najveća sposobnost je zaustavljanje staničnog starenja kose.

17

She-care tretman jednostavno je potreban svima. Djeluje hranjivo na svaku kosu. Baza se temelji na biljnim matičnim stanicama iz grožđa, bez parabena i sa posebnim dodatkom soli, koji će svakoj kosi vratiti život i sjaj.

18

No-Yellow, šampon za sve plavuše. Ubija žutilo i daje kosi sivi ili bijeli pigment.

19

Maske za suhu i obojanu kosu, na voćnoj bazi i od banane. Mirišu na kolače, nakon što ju stavimo na kosu, miris se proširi po cijelom prostoru.

20

Liss-pro, kupka od kavijara. Kavijar djeluje čudesno na kosi, a rezultati su vidljivi odmah. Pazite, toliko je dobar da stvara ovisnost 🙂

21

…a tu je i “LaCroa” BIO. Jako sam ponosna na ovaj brend. Made in Croatia! Konačno da i mi imamo na tržištu savršene proizvode. Sklop argana i makadamije u šamponu, regeneratoru , maskama i uljima. Poseban dio asortimana su 10 u 1 maska za kosu koja se ne ispire i posebni keratinski tretmani za ravne i kovrčave kose.

I tako, polako punimo “Anel” sa stvarima za Ilicu. Na katu se više ne može hodati od kutija. U Ilici se radovi privode kraju. Danonoćno radimo na dvije lokacije.

22

Dubokoumno radimo raspored po lokalu 🙂

Dok ja razmišljam, Ena šarafa policu. Preuzela je fizikaliju na sebe. Nije da zna samo raditi nježne konture sa kistićem po licu. Ide njoj i sa šarafcigerom, što križnim, što običnim 😉

23

Svaki sastavljeni komad namještaja čini nas sretnim, a za dva, tri dana otvaramo vrata novog salona.

Do sljedećeg tjedna i novih izazova..

Kisss…

Ana

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CroatiaUSA