ENART & ANEL beauty blog 17 / Zimski makeover

Dale smo si gušta i poigrale se maskama za Halloween. Čupave frizure i maske s kojima smo paradirale po salonu. Halloween je dan kad je sve dozvoljeno, a nama se dopada pomisao da izađemo iz profila svakodnevnice.

 

1

 

Ena voli tu notu kreativnosti, a ja se volim prepustim tom njenom umjetničkom nagonu.

 

2

 

Nakon što smo radili maske, rezali bundeve i obišli groblja, već je stigla polovica tjedna.

Već duže vrijeme vapim za nekom promjenom. Svakodnevno mijenjamo izgled mnogih žena. Razna šišanja, promjena boje kose ili drugačije feniranje. Toliko se posvetimo klijenticama i uživamo u tome da se često na kraju dana pitamo kada ćemo mi stići na red. Uzimamo beauty day i posvećujemo se jedna drugoj.

Volim svoju poblajhanu kosu i često mijenjam boju raznim preljevima. Malo vuče na sivo, malo na rozo ili na ljubičasto. Konačno sam odlučila pustit kosu pa ni šišanje ne dolazi u obzir. Ali ja želim promjenu!!! Odlučila sam se na rezanje šiški. Idealna opcija za promjenu, a radi se doslovno o tri reza škarama. 

3

Ena je taj moment upotpunila šminkanjem. Profi make up uvijek je dobro došao. Stigao je i njen red za promjenu. Njezina dužina kose jako mi se sviđa. Eliminirala sam šišanje i odlučila iznijansirati njene, već postojeće balayage pramenove. 

4

Ovu prirodnu boju, izrađenu sa tri skladne nijanse, odlučila sam pofarbati u narančasto. Nije velika promjena ali svakako će pofriškat njezin izgled. Radi se o malo tamnijoj nijansi koja će svojim narančastim pigmentima dati frizuri poseban fresh look.

5

Svoj INSTANT make up naglasila je “Ilamasqa” pigmentom za obrve.

Obrve daju veliki naglasak na cijelo lice. Obavezno je da su skladno oblikovane i da se njihova korekcija radi svaka tri tjedna. Boju pigmenta usklađuje se tenu i boji kose. Dok se Ena nije pojavila u mom salonu, nikada nisam davala pažnju obrvama prilikom šminkanja. Oduvijek mi je bio najvažniji ten i naglasak na trepavice. Ena je unijela velike promjene u moj make up. Sada, kad sam puno naučila o trikovima šminkanja, odlučila sam se na isprobavanje raznih kombinacija koje nikad nisam imala na svom licu. Jedan od njih su tamne obrve na skroz svijetlu kosu. Super mi to izgleda na drugima ali je uvijek zaobišlo moje lice. Pomalo skeptična oko krajnjeg rezultata, prepustila sam se njenim stručnim rukama. 

6

Ispao je to jedan prirodan style sa ,kako Ena kaže, moćnim obrvama.

7

Svi s nestrpljenjem očekujemo da naš novi salon otvori svoja vrata. Radovi su još uvijek prisutni ali postepeno im se bliži kraj. Team se podjelio na pola. Mi, koji smo na Črnomercuuljepšavamo naše drage klijente.

8

Dok brinemo o vašoj ljepoti, u Ilici doslovno iskre frcaju od posla.

9

Dok vrijedni majstori rade, Izi i Ena farbaju zidove. Ustvari Ena radi, a Izi je tu da diže atmosferu 🙂

10

Vidi se tko radi 🙂 Ena je u punoj ratnoj spremi za maljanje po zidovima. Dok se Izi oprezno kreće po lokalu, da se nebi slučajno uprljala, Ena je zaštitila sebe i sve oko sebe. 

11

Dok one maljaju zidove u Ilici, ja na Črnomercu isto radim s kosom .

Radim sa super novitetom “Inebrye”. Njegujuća maska u boji. Savršena stvar za pofrišat boju i napunit ju s novim pigmentima. Prvo sam na kosu stavila malo blajha da skine par slojeva pigmenta i da otvorim kosu. Na friško blajhanu kosu primaju sve boje.

12

Nakon ispiranja blajha, na taj dio kose stavila sam masku u boji. Kratki dio oko ušiju i vrata obojala sam smeđom bojom, s malom dozom crvenog pigmenta.

14

13

Kako naša klijentica voli nositi boje koje moraju biti zapažene, to smo joj i omogućili. Luda pink boja koja je tokom bojanja njegovala kosu.

15

Savršen sjaj i njegovana kosa. Zadovoljna klijentica ponosno će prošetati svoju novu boju. 

Mi nastavljamo sa radovima i uljepšavanjem…

Do sljedećeg tjedna i novih avantura 🙂

Pusa
Ana

CroatiaUSA